Bajkerski kod
 • Register
 • 01

  Moto Žurka 2. februar 2019

  Bazeni Prestige Paraćin sa početkom u 20h.  Tri rock benda, večera, igračice

  Moto Skup 2021

  23. i 24. juli 2021.

   
  Otvaranje moto skupa 23. juli 2021. Sa početkom u 10h mesto odrzavanja skupa Kasarna Paracin. Bogat program zabave za sva tri dana, vrhunski muzicari i dobar rock.
  02

  April 2019

  Akcija moto kluba

   
  Akcija moto kluba White Angels iz Paraćina. Krajem Aprila proslava dana kluba i akcija dobrovoljnog davanja krvi. Tribina o bezbednoj voznji i učešću motorista u saobraćaju, plan putovanja za predstojeću godinu i način ponašanja u koloni i grupnoj vožnji. Odnos članova prema svojoj braći u klubu i učvršćivanje odnosa sa drugim klubovima.
   
 • 03

  Koje ulje

  za moj motor

   
  Ova alatka će vam naj tačnije pomoći da nadjete pravo ulje za vaš motor. Motul je uradio program kako bi vam olakšao kupovinu. Link: MOTUL Lube Advizor
  04

  Start motora

  za vožnju nakon zime

   
  1. Provera pneumatika pritisak i šara 2. Provera da li ručice gasa, kvačila i kočnice funkcionišu 3. Proverite vizuelno nivo radnih tečnosti (ulje,voda) 4. Dopunite akumulator pre prvog paljenja 5. Startujte motor i pustite da radi na leru 5-10min 6. Krenite na kratku vožnju i obratite pažnju na rad motora, kocnice, menjača, svetla signalizacije takoreći sve sumnjovi šta osetite stanite i proverite. Svakako zaštitna oprema je obavezna ne zaboravite toplu odeću i dobru kacigu.
   
 • 05

  Scheduled

  Services

  Lorem ipsum dolor sit amet, id quo quis ubique reprimique, ea sed ludus voluptaria, ex nec doming sanctus. Usu nonumy maiestatis definitionem ut, eam fabulas consequat intellegam ex, nec mucius quodsi te. Eu nisl hinc veri vel, minim diceret interpret. Quaeque consectetuer et duo.
  06

  Available

  Parts

  Aliquam erat volutpat. Aliquam vitae orci vitae mauris congue mollis ac a sem. Nulla facilisi. Aliquam erat volutpat. Curabitur varius vestibulum convallis. Nam maiestatis definitionem ut, eam fabulas consequat intellegam ex, mucius quodsi nec sed ludus voluptaria, dom sanctus.
СНПЧ А7 Самара, обзоры принтеров и МФУ

Jednom su svi bajkeri delili zajedničku vezu, nepisano pravilo moralnosti i ponašanja koje je prevazilazilo reči i koje je bilo izgradjeno na delima. 

Nikada nije napisana biblija o ovom bajkerskom Kodu niti je ikad postojala potreba za time. Ali vremena se menjaju i čini se da tamo ima mnogo novih vozača. Ovih dana vozači koje vidite da piče po putu su upravo i verovatno obučeni u šorceve i patike/papuče umesto u džins i inženjerske čizme. A najgrublji, najopakiji bajker pored kog se zaustavite i pogledate mogao bi biti vaš doktor ili advokat i mogao bi da nosi Rolex-ov sat i zlato ispod kožne jakne. Nema ničeg lošeg u tome, dokle god ovi novi rajderi uče da poštuju Kod baš kao što smo i mi old-tajmeri morali. 

Biti bajker je podrazumevalo da korišćenjem svoje kreativnosti uzmeš A BASKET CASE OLD HAWG i služeci se samo svojom istrajnošću i dovitljivošću, pretvoriš ga u nešto jedinstveno što zasenjuje pogled, a zatim reskiraš svoj život na asfaltu na motoru koji si sam napravio od ponosa.! Bajkeri su se oblačili u kožu i mast zato što su znali da bi ih ovi sto bacaju u zatvor pojurili čim ih spaze, pa su morali da izgledaju zastrašujuće. Bili smo vrsta za sebe, bez saveza, bez podrške grupe, i u mnogim slučajevima, bez porodice (oni su nas se odrekli). 

Morali smo sami da uspemo u životu, protiv svih pravila, protiv glavnog toka društva, i protiv svih šansi. Mi smo preživeli i napredovali zahvaljujući Kodu bajkera i nikad nismo trpeli sranja ni od koga. Kao što je stari brat na čoperu jednom rekao, "Svake skitnice je posao da uci mlađe. Kako će drugčije da nauče razliku izmedju PANHEAD i BAD PEN?" S tim na umu, dajemo ti bukvar o osnovama dvo-tockaškog Koda. 

Obratite paznju, braćo i sestre, jer naš je Kod onaj koji je blagoslovljen, ispunjen s čašću i lojalnosti, nalik kakvom još nije postojao još od viteskih dana. 

Ne trpi nikakva sranja. 

Budi ljubazan prema ženama, deci i životinjama, ali nemoj trpeti nikakva sranja Od njih. Ovo je suštinski deo za biti bajker. To se treba raditi sa poštovanjem i časti. Svako može da bude temperamentna budala. Budi cool, stoj uspravne glave i podupri ono što kažeš delima. Nemoj nikad da lažeš, varaš ili kradeš. 

Drugim rečima, uvek govori istinu. Bajkeri su uvek masni loši momci ali samo u filmovima, svaki pravi bajker zna da je njegova reč obavezujuća. Tvoja reč je sve što imaš u životu što je stvarno tvoje. Čuvaj je pažljivo i budi plemenit, jer ti si istinski vitez na putu. DON'T SNITCH. Ako vidiš nepravdu, izbori se sam, ako si izašta. Postaraćeš se za probleme sam i nikad nećeš osetiti potrebu TO SNITCH SOMEONE OFF. SNITCERS su najnizi obli života na zemlji, zajedno sa lopovskim bajkerima. Nemoj da cmizdriš. Apsolutno niko ne voli i ne poštuje cmizdravce. 

Drugim rečima zadrži svoju prljavštinu. Još jedan način gledanja na ovo je, "Ne preznojavaj se oko malih stvari". Većina životnih malih neugodnosti se reše same od sebe cmizdrio ti ili ne. Glavu gore, dodjavola! Ti si bajker, a ne tamo neki skromni puz, ili si bajker ili balerina. Nikad ne reci umri i nikad ne odustaj. Bilo da je to u borbi, debati, poslovnoj pogodbi, bez obzira koliko gadno postane, bajker se nikad ne predaje. Pomozi drugima. Kada je brat ili sestra slomljen pored ivice puta, uvek stani i pomozi im. Makar moralna podrška, ako je to sve sto možes, i to je bolje nego da projuris pored. Upamti da je život u putovanju, u vožnji, a ne stizanju na cilj. Ti si već tamo. I ne pomaži samo bajkerima, pokaži svetu da smo bolji nego što slika o nama govori. Uljudnost ništa ne košta a daje mnogo. STICK TO YOUR GUNS. Uradi ono što kažes da ćes uraditi, budi tamo kad kažes da ćes doći. To se zove integritet. Ovo se takodje odnosi i na to da stojiš iza nečega. Kao što pesma kaže, "You've got to stand for something or you'll fall for anything" (Moraš se držati nečega ili ćeš pasti zbog bilo čega). 

Život nije vežba. Da, nije ovo proba kostima. Ovo je život - izadji i uzimaj ga u velikim zalogajima. Nema vremena za gubljenje i bajkeri ne stoje i ne čekaju da zabava dodje do njih. Jednom se živi. Sutra možeš da pogineš na putu, zahvaljujući A CHAIN SMOKER A SLEEP za volanom svog CADDY'a. Živi život sada, iskoristi svaki momenat maksimalno. 
I  ponovo. Ti si bajker, savremeni vitez na cesti. Zaštiti nemoćne, hodaj uspravno i stoj ponosno. Tvoja reč je obavezujuća. STICK TO YOUR GUNS. Ne trpi nikakva sranja. Život nije vežba. Sad idi napred i vozi. Kada si u nedoumici, vozi brate naći ćeš sebe. To je ono sto mi radimo...vozimo. 

Ako želis da se vozikas u šarenoj havajskoj kosulji i sandalama, ili sa smešnom kacigom,  samo napred, ali ako nastojiš da izgledaš kao idiot, barem nemoj da se ponašaš kao idiot. Ove zapovesti su samo neke od širokih STROKES ' shvatanja, postoji mnogo više u tome da budeš bajker nego u kupovini motora ne moraš ga dans imati, imaćeš ga sutra. Ako samo kupiš motor, ti si motociklista ili kako moja braća kažu motordžija. Biti bajker je način života, ponosni način života koji držimo u visokom poštovanju i sa gorućom strasti za otvotenim autoputem   reci LIVE TO RIDE...................

 

 

The S5 Tab Show can be demo'd at the top of this page. This version of the module is customized specifically for this template and cannot be used with any other templates. We do have another version that can be used on any Joomla template.

The module holds up to 10 actual module positions so you can publish any of your favorite modules to one of the slides and keep your site clean and consolidated while giving it some eye candy. So simply publish the s5 tab show module to your desired module position and pages. Then start publishing modules to the positions in the tab show (s5_tab1, s5_tab2, etc); these modules will become the slides.